En sån period igen

En teckning från mitt skissblock som jag roade mig med att tuscha när jag kände mig lite nere. Jag hade börjat oroa mig för att de senaste tolv sidorna av Athenaserien var skräp och helt oanvändbara, eftersom jag kanske borde ha valt ett helt annat upplägg att berätta historien på.

De första 48 sidorna av serien bygger en hel del på tillbakablickar och jag brukar se dessa sidor som att de utgör ett eget kapitel. Sedan görs nämligen ett hopp ungefär ett år framåt i tiden och resten av historien berättas mer rakt på. Bitvis är det även en aning lättsammare ton i andra delen och jag började oroa mig för ifall det verkligen fungerade. Det slutade med att jag nästan inte kunde somna den kvällen för att jag hela tiden ville gråta över hur dålig serien var. Som tur är har jag vänner som kan slå mig i huvudet när jag nojjar för mycket.

Det är möjligt att jag kommer behöva göra om vissa sidor, men grundberättelsen håller nog. Det är bara att kämpa vidare.

  • http://sembtext.blogspot.dk/ Göran S

    Men hallå! Kämpa vidare, för allt i världen!!

    • Li Österberg

      Jadå, har man redan tecknat 60 sidor lägger man inte gärna projektet på hyllan. I synnerhet som de första 48 sidorna faktiskt är rätt bra.