Tillbaka till gamla vanor

Idag åkte Patrik tillbaka till Katrineholm (trots att min familj verkade hysa seriösa planer på att kidnappa honom så att han skulle sköta matlagningen hos dem varje dag. De älskar hans mat. Själv såg jag också till att förse mig med några matlådor). Så nu ska jag återgå till att sköta hushållsarbetet själv (i alla fall tills Joacim kommer tillbaka) och teckna på Athenaserien (som ser ut att bli den längsta mytologiska serien hittills). Och det senare fick jag extra energi till idag efter att ha läst Simons recension av Nekyia och Agnosis 11. 🙂

Det slog mig dock nyligen att serien kanske inte kan heta ”Pappas flicka” eftersom den blir så lång att (om den ges ut) måste ges ut som en egen bok. Det finns ju redan en bok av Debbie Drechsler som heter så. Kanske får den i så fall heta ”Uggleögon” istället. Eller kort och gott ”Athena”.

  • http://sembtext.blogspot.com/ Göran S

    ”Pappas flicka” är dock perfekt och för bra för att släppa helt, tycker jag. Kan du arbeta in något extra ord — typ ”Athena, pappas flicka” — så att titlarna inte blir identiska borde väl det fungera?

    • Li Österberg

      Jo, det är också ett alternativ. Jag håller med om att ”Pappas flicka” verkligen är en perfekt titel på en serie om Athena.