Efter SIS

Det blev en magrare bok- och fanzinskörd än vanligt i år, eftersom jag bara var där i en dag. Inga foton togs det heller, vilket var lite synd (jag var ju så söt i min mössa och Lakshmi-halsband). Men det var ändå en väldigt bra dag. Det var roligt att återse vänner och bekanta som jag annars inte träffar så ofta, eftersom jag bor i Dödens Boning. Synd bara att jag alltid blir så virrig och tom i huvudet. Jag hade gärna pratat mer med alla ifall tid och lugnare sammanhang funnits.

Nåväl, om någon missade att köpa mitt senaste fanzin så går det fortfarande att få tag på genom mig. Jag har hört något om att det tydligen fick något slags hedersomnämnande i Seriefrämjandets fanzintävling under söndagen, men jag var ju inte där då. Det stora fanzinpriset gick i alla fall mycket välförtjänt till Tunguska av Tinet Elmgren.

I väntan på tåget hem satte jag mig och bläddrade i mina införskaffade serier. Sånt är farligt, det ska man definitivt inte göra. Tjugo minuter försvann på ett ögonblick och jag fick rusa iväg med andan i halsen för att hinna med mitt tåg (och sprang naturligtvis fel både en och två gånger innan jag mindes hur man tog sig till spåret). Hann precis på innan dörrarna stängdes.

 • http://rasmus.krats.se/ Rasmus Kaj

  Vad är det för något som ligger mellan Tubagrisen och Dröm och glöm? Ser intressant ut, och är uppenbarligen något jag missade.

  Grattis till hedersomnämnandet och tack för fin signaturteckning i Vaka! Nekyia missade jag att köpa på lördagen trots att jag viste att du inte skulle vara där på söndagen, så i den får jag klara mig utan signatur.

  • Li Österberg

   Det är ett fanzin med Ink-stripar av Jenny Berggrund (om du inte känner till hennes Ink-serier så borde du kolla upp dem. De är mycket bra).

   Tack! Det är bara att ta med Nekyia till nästa spx, så klottrar jag dit nånting då. 🙂