Stilla påskhelg

Jag blev inbjuden till att måla på en vägg i samband med en liten konstfestival som hölls på kulturhuset Kungen i Sandviken under påskhelgen. Det var svårt. Jag är ju inte alls van vid att jobba i så stort format. Jag har också lite svårt att se det som jag skapar som konst. Men det blev rätt okej ändå.

Jag tittade förbi under invigningen i fredags, men klarade tyvärr inte av att stanna så länge eftersom det var så många människor där och ingen som jag kände (helvetiskt blyg och känslig för många intryck). Jag tror jag har varit extra asocial den senaste tiden. Jag gick inte ens hem till min familj under påskhelgen. Ett tag hade jag problem med att min mobiltelefon vägrade ladda batterierna och att alltså ingen kunde ringa till mig. Jag kom på mig själv med att tycka att det var skönt, att det var som att försvinna lite grand från världen (men jag mår inte dåligt eller så. Jag är faktiskt ganska glad. För snartsnartsnart kommer min bok!). Så här såg det förresten ut på ritbordet igår: