Nekyia

När jag kom hem från praktiken idag låg ett förhandsex av Nekyia och väntade på mig. Så idag fick jag äntligen hålla mitt lilla kärleksbarn i mina händer. <3 <3 <3

Det kan inte överskattas hur glad jag är över att slutligen se den här serien utgiven som bok. När var det jag fick mina första ideer till den, var det 2009? De första skisserna och utkasten till manus är i alla fall från det året. Så många gånger som jag bröt ihop och tänkte att det aldrig skulle bli nåt eftersom jag varken tecknade tillräckligt bra eller kunde få ihop historien ordentligt. Men under våren 2010 började jag teckna serien på allvar och lite mindre än ett år senare var den färdig (eller färdig och färdig. Jag ändrade ju på en hel del sidor i efterhand).

Och nu finns den alltså som en riktig bok! Jag kommer gå runt i ett konstant lyckorus de närmaste dagarna med ”The Moon” från Duck Tales på repeat i huvudet (den absolut bästa Nintendolåten som för mig alltid är förknippad med glädje).

 • http://artforartssake.blogg.se Sanna

  Jippie! Den ska jag köpa när den kommer! 😀

  • Li Österberg

   Yay! 🙂
   Den borde gå att beställa från Adlibris eller direkt från förlaget ganska snart. Eller om du händelsevis har vägarna förbi fanzinmarknaden på Stockholms internationella seriefestival den 28-29 april, så kan du köpa ett ex där.