I vårtid

Påsken brukar vanligtvis få mig att vilja teckna häxor och demoner, men idag blev det en vårlig bild med guden Pan istället.

Annars försöker jag ta tag i att färdigställa ett fanzin till SPX. Det går rätt trögt. Min tanke var att sätta ihop ”Hjälteben” (en mytologisk serie på 15 sidor) med en ganska lång gästserie och sedan teckna en kortare självbiografisk serie för att fylla ut fanzinet. Men min hjärna är så upptagen med att tänka ut de kommande sidorna i Athenaserien att det är ytterst svårt att koncentrera sig på nåt annat. Det blir inte bättre av att jag sedan dissar varje idé till serie som jag kommer på. Allt känns som antingen ointressant eller något som jag redan berättat förut en massa gånger.

Ett annat alternativ är förstås att sätta ihop ”Hjälteben” med den första delen av Athenaserien istället (då blir det för ovanlighetens skull ett tjockare nummer än vanligt), men det hade varit trevligt att för en gångs skull ge ut ett nummer som bara innehåller avslutade historier. Nåja, något nytt kommer jag i alla fall ha till SPX. Frågan är bara vad.