Dags för SIS!

Håller som bäst på att förbereda mig inför att åka till Stockholms internationella seriefestival imorgon. Jag kommer som vanligt ha ett eget bord och sälja det senaste numret av Agnosis. Min bok Nekyia kommer finnas till försäljning vid Optimals bord och vill ni ha den signerad är det bara att ta med den till mig, så krafsar jag dit en kråka och nån liten teckning. Som om inte detta vore nog utgår jag ifrån att även Vaka, den sjätte delen i Johannasviten, kommer finnas på Epix bord (tack vare vår hjälte Stef Gaines som ryckte in i sista minuten och hjälpte oss att sätta ihop boken. Köp Stefs böcker och fanzins om ni inte redan har dem!)

Tyvärr kommer jag i år bara att finnas på plats under lördagen. Min personliga assistent är nämligen bortrest på skeptikerkonferens i Göteborg hela helgen och även om Patrik lovade dyka upp under lördageftermiddag och hjälpa till att vakta mitt bord, så är nog en dag vad jag max klarar av själv. Ni vet ju hur jag är (för jag har nämnt det flera gånger här på bloggen). Saker som festivaler och stora folksamlingar tröttar ut mig oerhört. När fanzinmarknaden är över för dagen vill jag bara dra mig undan (möjligtvis i sällskap av några få vänner) och ladda batterierna. Om jag då dessutom ska leta upp en övernattningsplats och kanske vara utlämnad till folk jag inte känner, plus att mitt lokalsinne är superuselt… Nej, det blir för mycket. Men jag kanske kan lämna några ex av Agnosis på Optimals bord så att det ändå kommer finnas några att köpa under söndagen.

I övrigt kan jag bara säga: Woohoo! Det här ska bli kul!

 • http://www.kommiekomiks.com/ Tinet

  Japp, Vaka kom från tryckeriet idag. Den blev fin. 🙂

  • Li Österberg

   Yay! Det ska bli kul att se den.

 • http://rasmus.krats.se/ Rasmus Kaj

  Yay! Vi ses. Och tack för varningen att det är lördag som gäller för att säga hej till och få en signatur av dig!

  • Li Österberg

   Tänkte att det kunde vara bra att upplysa folk om det.
   Vi ses! 🙂