Just det, förresten…

Jo, jag fyllde ju år igår. Ett stort tack till alla som grattade mig. Dagen förflöt annars ganska lugnt. När jag slutat praktiken för dagen gick jag och Joacim ut och åt, sedan tittade vi på en intressant dokumentär om den minoiska kulturen. I present fick jag de flesta Nofret-albumen som jag inte hade (på danska då förstås. I Sverige avstannade ju utgivningen efter sjätte delen), samt även Nofret – Den sista Minos som var ofullständig i sin svenska utgåva. Här kan man även se en av mina två nya prydnadselefanter. Den andra ser likadan ut, men är lite större. Stef ville se hur de såg ut.

Hade tänkt att jag skulle göra någon slags Alla Hjärtans Dag-bild som jag kunnat slänga upp här på bloggen igår, men jag lyckades varken få tid, ork eller inspiration till det. Sedan kom jag på att jag faktiskt hade en gammal Alla Hjärtans Dag-bild med Hades och Hermes (inte för att det är nåt lovey-dovey mellan dem. Min inställning till romantisk kärlek är lite komplicerad, så jag brukar försöka se den dagen som en dag då man kan vara extra snäll och trevlig mot vänner, familj och folk i allmänhet istället).

Den här teckningen gjordes några veckor innan jag började teckna på Nekyia (som förhoppningsvis kommer ut nästa månad). Jag vet inte hur många teckningar jag gjorde av figurerna innan jag kände mig redo att börja göra längre serier med dem.

  • http://karlholmqvist.wordpress.com/ Karl

    Grattis i efterskott, jag såg på DA att det snart var dags men sen glömde jag av det! 🙂 Hälsa Joakim!
    Kram

    • Li Österberg

      Tack! ^^