Fyrverkerisymfoni och fin recension

Sandvik fyller 150 år. Igår startade firandet med bland annat en eldshow och en pampig fyrverkerisymfoni utanför gamla huvudkontoret. Jag var en av de hundratals människor som stod och tittade på. Fyrverkerisymfonin inleddes med temamusiken till Tron: Legacy. Det var onekligen ganska episkt.

Annars tecknar jag på som vanligt. Insåg nyligen att Athena-serien förmodligen kommer bli ungefär lika lång som Nekyia. Så länge som den blir bra är det väl egentligen inget problem, men ibland stör det mig att mina berättelser alltid sväller ut och blir mycket längre än vad jag trodde från början. Även medan jag tecknar på dem är det som att de lever sitt eget liv och ibland tar oväntade vändningar.

Jag har som avsikt att låta serien gå som följetång i mitt fanzine Agnosis, men jag vet inte om den ska starta i nummer elva eller tolv. Tar jag med den i nästa nummer kommer alla serierna av mig höra hemma i det grekisk mytologiska universumet och då finns det en risk att gästserien som jag vill ta med skär sig lite. Vi får se.

Jag fick förresten nyligen veta att min bok Med andra ögon fick en fin recension i Rocky Magasin 1/2012. Mina teckningar beskrivs som ”en ren njutning”. Det tackar jag för!