Jul igen

De senaste dagarna har jag varit på uruselt humör. Efter den tjugonde sidan körde jag fast igen i Athena-serien. Det händer oundvikligen lite då och då när jag tecknar på längre berättelser, eftersom berättelsen kommer utvecklas och ändras lite i takt med att jag jobbar på den, oavsett om det fanns ett färdigt manus när jag började eller inte. Den här gången var det extra irriterande, eftersom jag och Joacim åker iväg till Mullsjö senare idag och inte kommer tillbaka förrän den tjugosjunde. Alltså flera dagar då jag inte skulle kunna teckna på serien alls! Detta fick mig att känna mig oerhört stressad, nedstämd och förbannad (vilket bara lättades upp av Avatar: The Last Airbender som jag och Joacim nyligen såg om. Det är den bästa animerade serie för barn som jag nånsin sett. Humorn och teckningsstilen är underbara och handlingen är episk i kvadrat).

Hur som helst, nu är det bättre. Jag är nyklippt, har ätit massor av choklad och har en nästan färdigskissad sida som kommer ligga på skrivbordet och vänta när jag kommer hem igen. Dessutom har jag fått julkort och till och med presenter som jag inte alls räknade med att få. Jag ska fan vara nöjd. Ha en trevlig jul!