Fanart igen!

Idag fick jag denna fina Nekyia- fanart av fantastiska Jenny Berggrund. Följaktligen har jag varit sprudlande glad hela dagen.

Ett nio sidor långt utdrag från Nekyia finns att läsa i Agnosis 10 som jag äntligen lät kopiera upp flera ex av för en tid sedan. Så skulle det vara någon som helt missat att införskaffa Agnosis 10, så finns det alltså att få tag på igen genom mig.

Annars ligger faktiskt hela Nekyia ute på min sida på deviantArt under namnet ”A God Apart From Gods” tillsammans med alla andra mytologiska serier och mytologiskt klotter som jag gjort de senaste åren. Anledningen till att jag inte hänvisar folk dit så ofta är att serierna förmodligen gör sig bättre på svenska än på min taffliga engelska (har man inget eget konto på deviantArt kan man dessutom inte heller se alla sidor) och vad gäller Nekyia så har jag gjort ganska många ändringar på den sen dess. Bytt ut repliker och tecknat om rutor. Men, ja, den som inte orkar vänta på böcker och fanzin kan ju gå dit.