På ritbordet

En gullig scen från den pågående Athena-serien. Jag är nu på sidan fjorton. Det börjar dock bli dags att tänka på vad som egentligen ska ingå i nästa nummer av Agnosis. Jag skulle kunna fylla ut hela numret med bara mytologiska serier, men jag vill nog faktiskt hellre försöka klämma in lite realism också, då jag har en idé till en sådan serie som skulle kunna funka (nu finns det förvisso ett visst mått av realism även i mina fantasyserier, liksom det ofta finns ett visst mått av fantasy i mina realistiska serier).

Jag har faktiskt inte fått någon tydlig bild av vilken genre som uppskattas mest av mina läsare. Oftast verkar de gilla både mina mytologiska serier och de mer realistiska (fast det är ju också lite svårt att få grepp om med tanke på att ingen av de mytologiska serierna getts ut i bokform ännu. Önskar verkligen att jag kunde ge er klara besked angående Nekyia, men jag har inte hört ett ljud från förlaget på jättelänge).

Nåja, nog pratat. Åter till ritbordet.

  • http://www.kommiekomiks.com/ Tinet

    Personligen gillar jag dina mytologiska serier ännu mer än dina realistiska serier. ^^

    • Li Österberg

      De mytologiska serierna är vad jag tycker är roligast att teckna just nu, så jag blir alltid glad när folk säger det. ^^