Hastigt Stockholmsbesök

Som om jag inte tjatat nog om Sita Sings the Blues av Nina Paley, så var jag och Joacim i Stockholm i måndags när filmen visades av Cinema Politica och Nina personligen var där och berättade om sitt arbete med den. Egentligen mådde jag inte så bra. Jag var lite nedstämd för att jag tillfälligt kört fast med Athena-serien (när det inte går bra med serierna känns det mesta meningslöst) och hade dessutom plågats av symptom på blåskatarr sedan några dagar tillbaka, vilket förvärrades nästan direkt när jag reste iväg. Jag övervägde att sätta mig på ett tidigare tåg och åka hem och gråta, men efter intagande av te och smörgås med fetaost på ett café på stationen tillsammans med Joacim och Tomas Antila kände jag mig lite bättre.

Efter filmvisningen fick jag möjlighet att skaka hand med Nina och få mitt Nina’s Adventures-album signerat. Jag köpte också ett sött Lakshmi-halsband.

Senare under veckan började blåskatarren försvinna och det lossnade även med serien. Joacim föreslog att jag borde ha flera serieprojekt på gång samtidigt som jag kunde växla mellan när jag kör fast. Det låter som en bra idé, men jag blir vanligtvis så uppslukad av mina projekt att jag har lite svårt att växla mellan flera olika. Det är alltid ett som tar över. Nåja, jag har faktiskt några enstaka repliker nedskrivna för en kortare realistisk serie som jag också skulle vilja göra. Men tills dess får ni hålla till godo med mytologiska tokigheter.

  • http://www.siktamottoppen.se Tomas Antila

    Det var mycket trevligt att träffas!:) Jag är glad att du inte åkte hem tidigare.

    • Li Österberg

      Tack detsamma! Jag är också glad att jag stannade kvar. 🙂