Gamla teckningar

När jag var på besök hos min mormor senast lade jag beslag på en pärm med gamla teckningar som jag gjort någon gång under min tidiga tonårstid. Eftersom jag spelade ganska mycket Nintendo när jag var yngre fanns det inte oväntat en del Nintendo-fanart. Här får ni några glimtar från mitt pinsamma arkiv.

Link och Zelda från Zelda III. Förmodligen tecknad av en 15-årig Li.

Några karaktärer från Megamanspelen (the classic series). Tecknad på fri hand med bläckpenna (detta var förstås innan jag börjat med skissning och tuschning) och förmodligen också från när jag var femton.

Den snyggaste Nintendo-fanarten av mig är dock kanske den här från när jag uppenbarligen bara var tolv år. Jag tog ett foto på den här teckningen för ungefär tre år sen, men tog dumt nog inte vara på pärmen. Måste hitta den igen.