Utställning

Galleri Galaxen är ett litet galleri som konsthallen i Sandviken driver och där kommer jag ställa ut seriesidor från mina två kommande böcker Nekyia och Med andra ögon. Så om ni inte har möjlighet att ta er till bokmässan i Göteborg har ni här ett ypperligt tillfälle att skaka hand med mig och skaffa er en signerad bok (jag hoppas i alla fall att jag kommer ha ex av mina böcker till försäljning då). Och att promenera runt i lilla Sandviken, även känd som ”Dödens boning”.

Och när jag ändå håller på att göra skamlös reklam för mig själv, kan jag också nämna att jag gjort omslaget till det senaste numret av NAFS(K)URIREN, tidskriften för nationella ankistförbundet i Sverige. Själv är jag inget större fan nu för tiden, men min barndom var väldigt präglad av Disney (det syns nog lite på min teckningsstil).

 • http://melwabythegarden.blogg.se Melwa

  Hej!
  Ville bara säga att jag läst och absolut älskat dina serier i flera år. Tycker din tecknarstil är helt underbar. Hade dock ingen aning om att du hade en blogg, så det var ju ett trevlig fynd!

  Ha det super!
  // Melwa

  • Li Österberg

   Tack så mycket! Det var roligt att höra. <3

 • http://www.wonderfulcomics.com/ Adam

  Snygg t-shirt! 🙂

  Jag har inte tänkt på att det är lite Disney-känsla i din teckningsstil, men det kanske stämmer.

  • Li Österberg

   Ja, tyvärr har jag använt den så mycket att den börjar bli sliten.

   Disney-draget har blivit uppblandat med en massa andra stilar genom åren. så nu är det nog inte fullt lika tydligt längre.