HURRA!

Idag fick jag ett förhandsex av min bok Med andra ögon som kommer ut nu i höst på Optimal Press. Och den ser så fin ut! <3 Det enda som jag grämer mig lite över är att jag inte tecknade en roligare omslagsbild (jag har en dum tendens att stressa ihop mina omslag och sedan komma på bättre idéer när det redan är för sent). Dock var jag åtminstone smart nog att låta en skickligare person än jag att färglägga det, så det ser i alla fall snyggt ut.

Den 24/9 klockan 15-16 kommer jag sitta vid Optimals monter på bokmässan och signera. Kom förbi då!

 • http://veronicalog.blogspot.com/ Veronica

  Vad härlig känsla det måste vara att kunna hålla i boken som man arbetat med så länge! Jag tycker du gjorde ett helt fantastiskt fint omslag! Måste bara köpa den!

  • Li Österberg

   Tack så mycket, Veronica! ^^
   Ja, det är verkligen en väldigt speciell känsla att slutligen få sin bok i handen.

 • http://sembtext.blogspot.com/ Göran S

  Det är kanske inte så roligt, men nog är det fint alltid.

  • Li Österberg

   Ja, det är Anders Larsson, som färglade omslaget till den femte Johannaboken, som har stått för färgläggningen.