Bokmässan 2011

Här står jag vid Optimals monter för att signera min bok. Stort tack till alla som var förbi och köpte den och ursäkta att jag inte befann mig vid montern speciellt mycket utöver signeringstiden. Jag hade både sovit och ätit för dåligt, så efter ett par förvirrade varv runt serieavdelningen, då jag införskaffade Maran av Lina Neidestam och Hungerhuset av Loka Kanarp och C/M Edenborg samt av bara farten tecknade en zombie i Apart förlags monter, så ställde jag mig i ett hörn av VoF’s monter (där Joacim höll till) och glodde lite dumt tills det blev stängningsdags.

Senare på kvällen hamnade jag på Serieateljén som höll öppet hus under hela bokmässan. Det var nog en av de trevligaste fester som jag varit på (inte minst för att jag faktiskt kunde vistas där utan att bli helt trött i huvudet efter en stund. Det var inte så mycket folk och både musiken och samtalstonen hölls på en behaglig ljudnivå). Tyvärr verkar det som att alla foton som togs med min kamera under kvällen nästan uteslutande togs på allt det som vi klottrade och det tänker jag bespara er.

På det stora hela var jag i Göteborg alldeles för kort tid (kom dit på fredagkväll och åkte hem igen redan söndagmorgon). Det blev lite väl stressigt. Men jag kanske åker dit igen när det är dags för Göteborgs seriefestival.

  • http://sembtext.blogspot.com/ Göran S

    Cool bild; du passar i kepsen. Ser fram mot att införskaffa boken vid första bästa tillfälle.

    • Li Österberg

      Tack! Den där mössan är mitt bästa inköp på länge. Det går liksom inte att inte se söt ut i den.