Bokmässan

Jag har bokat biljetter till bokmässan i Göteborg, men jag dröjde rätt länge med att göra det eftersom bara tanken gjorde mig handlingsförlamad av ångest (och man ska ju helst boka ungefär tre månader i förväg ifall man vill ha billiga biljetter). Min resenoja verkar bara ha blivit värre med åren. Allt jag kunde tänka på var alla jobbiga detaljer som bara skulle kännas ännu värre i och med att jag förmodligen får åka dit själv och inte kommer ha någon självklar person att hänga med. Sedan slog det mig hur oerhört fånigt mitt beteende var. Jag kommer ju sitta där med minst en ny bok. Jag borde för fan glänsa, inte ha ångest!

Jag vet fortfarande inte riktigt var jag ska bo eller så, men jag kommer vara på mässan under lördagen. Så det så.

 • http://veronicalog.blogspot.com/ Veronica

  Så jäkla rolig bild! xD Jag kan känna igen mig, jag gillar inte heller att resa själv då blir jag så nojig och ängslig. Om inte jag är med min pojkvän och reser, för då känner jag mig lugnare, men det är inte kul att behöva resa själv.

  • Li Österberg

   Tack! Nej, det är verkligen inte kul att behöva göra längre resor ensam. Har jag tur kanske min sambo ändå kommer kunna åka till mässan, men annars får jag helt enkelt klara mig själv på nåt vis.

 • Anna

  Haha vilken rolig illustration!

  • Li Österberg

   Tack! ^^