Titta här!

En illustration av mig pryder omslaget till det senaste numret av Folkvett (fan, detta är andra gången som Joacim fått mig till att teckna Åsa-Nisse!). Där kan man bland annat läsa om kall fusion, den märkliga behandlingsmetoden med öronljus samt att Olof Rudbeck (ni vet han som menade att Atlantis legat i Sverige) hade en lika tokig brorson som förlade staden Troja till Almundryds socken i Småland.

Idag blev jag förresten glatt överraskad av att upptäcka att Adrienne Mayor (som skrivit The First Fossil Hunters) lämnat en kommentar i min blogg och verkade gilla min serie ”Hjälteben” (jo, jag har slängt upp de första åtta sidorna på engelska på Deviantart. Har länge tänkt att jag ska lägga upp dem här på hemsidan också, men det har inte blivit av ännu). Liksom… Wow!

  • http://awkwardbreak.com/ Nicklas

    Oj. Joacim verkade aldrig vara så ond. Tvinga folk att rita Åsa-Nisse…

    • Li Österberg

      Han är ondskefullare än han ser ut. 😉