Synthar och mer fanart

Här ser ni mig när jag sitter och leker med Patriks analoga Vostok Matrixsynth (varför kan jag aldrig se snygg ut på kort? Jag ser alltid ut som ett supermiffo med ett visst antal diagnoser. Fast min näsa är i alla fall snygg. Stora näsor ftw!). Tecknandet har flytit på bra. Bara fem sidor kvar att skissa på boken. Jag har även lyckats skriva ner lite synopsis och utkast till manus för flera serier som knyter an till Nekyia. Manusdelen är annars det som jag brukar ha minst tålamod med. Jag vill sätta igång och teckna med en gång. Apropå Nekyia så fick jag häromdagen ytterligare en fanart.

Hermes ser inte helt bekväm ut vid att uppvaktas av en död flicka. Men det är sånt som kan hända när man vistas i Dödsriket. Den är tecknad av Åsa Palmborg. Tack, Åsa!

  • http://sembtext.blogspot.com/ Göran S

    Det är otroligt glädjande att höra att du har mycket mer serier på gång – jag ser, precis som vad som antagligen är ett stort antal andra fans, fram mot att avnjuta dem alla!

    • Li Österberg

      Tack, Göran! Det är klart att det blir mer serier. Att teckna är nästan som att andas för mig. ^^