Sommarledigt

Nu kommer jag vara sommarledig fram till den andra veckan i augusti, då min praktik på konsthallen fortsätter. Jag börjar ledigheten med att åka till Patrik i Katrineholm och vara där i två veckor (vi jobbar fortfarande på den sjätte delen i Johannasviten). Som vanligt har jag reseångest och vill bara krypa ihop i fosterställning i nåt hörn (den blir värre ju längre tid jag ska vara hemifrån).

Jag hoppas på att även få lite eget tecknande gjort under sommaren. Det känns minst sagt underligt att inte ha tecknat något nytt på ungefär två månader. Jag har mest bara gjort finslipningar på Nekyia. Jag skulle kunna hålla på i evigheter med den utan att bli helt nöjd. Hela tiden upptäcker jag saker som kunde ha gjorts bättre (samtidigt som rösten i mitt huvud säger att det inte spelar nån roll hur många förbättringar jag gör, nästan ingen kommer gilla detta ändå. Ni kan det här nu, I’m one hell of a neurotic woman. Ignorera mig bara), men snart är jag tvungen att släppa taget om den. Och det kommer nog nästan kännas lite… skönt.