Inför SPX

Imorgon bär det iväg till Stockholm och SPX. Som vanligt är jag sjukt nervös samtidigt som jag försöker intala mig själv att allt kommer gå bra (vilket det faktiskt oftast gör, trots rubbade sov- och matvanor och många intryck som tröttar ut hjärnan). Tyvärr blev fanzinen ovanligt dyra att trycka upp den här gången, så jag måste nog höja priset på dem ifall jag vill få igen mer än vad jag själv lade ut för att trycka upp dem. Jag hade planer på att eventuellt låta trycka upp affischer eller vykort med mina mytologiska bilder också, men det var det bara att glömma. Det känns lite tråkigt, men å andra sidan är jag nog mest glad att det blev några fanzin överhuvudtaget.

På lördag och söndag kommer jag sitta på Kulturhuset och sälja mina grejer. Titta förbi, vetja! Och kom ihåg att jag tycker om er även om jag inte lyckas se så glad och trevlig ut. 😉