Ofokuserad

Jag har varit fruktansvärt ofokuserad hela helgen och knappt fått något vettigt gjort alls. Sådana dagar förekommer ibland. Allt material till Med andra ögon är inskannat och jag har nästan gått igenom hela listan på ändringar och förbättringar att göra på Nekyia (ja, vi säger att den mytologiska serien heter Nekyia tills vidare) samt gjort en omslagsskiss. Och så slogs jag av att det snart är SPX och att jag faktiskt ska sätta ihop ett nytt nummer av mitt fanzine innan dess (mitt i alltihopa går jag som sagt också en slags rehabiliteringskurs och ska försöka komma fram till vilka mina positiva egenskaper är och vilka yrken jag skulle kunna fungera inom. Just nu känns det som att jag inte har några positiva egenskaper alls. När det gäller jobb alltså. Jag ser mig som en någorlunda snäll och trevlig person annars).

Jag har vissa planeringssvårigheter och om det är flera småsaker som behöver göras kan jag ha svårt att avgöra var jag ska börja, med det resultatet att jag mest bara sitter och glor. Att skriva listor hjälper lite. Högsta prioritet just nu: Göra färdigt omslaget till Nekyia och allt material till Agnosis #10.

Och eftersom jag ogillar att posta inlägg utan bilder, här är en sida ur Nekyia. Förmodligen en av de sidor som jag är mest nöjd med (ignorera att en sån där bro inte skulle kunna existera i verkligheten utan att kollapsa).