Blä

De senaste dagarna vill jag helst bara glömma. En del av mig är så in i helvete trött på mig själv och vill bara vakna upp imorgon som en mer normal människa som klarar av sociala sammanhang, som gillar fester, har ett någorlunda normalt socialt behov och som bor på en roligare plats än Dödens Boning. Jag har funderat mer än en gång ifall jag kanske är den sortens person som inte borde ha förhållanden, eftersom ingen i längden verkar stå ut med min tråkiga livsstil. Den livsstil som trots allt får mig att må bra.

Ja, livet är inte så roligt just nu, men jag har inte tid att deppa ihop. Det är snart dags för SPX.

 • Stef Gaines

  Många kramar Li!

  Känns så irriterande att det finns en slags attityd om hur man ”borde” vara som människa för att vara lycklig. Typ social, sprittande, festande etc. Det är skitsnack. Alla blir lyckliga av olika saker. Man ska satsa på det som gör en glad(sålänge det inte skadar en själv eller andra naturligtvis). Och bara för att man är olika betyder det inte att man inte kan gilla och gillas av folk som inte är som en själv.

  Deppa inte Li, du är så himla fin och jättetrevlig att vara med precis som du är.

  • Li Österberg

   Tack för dina fina ord, Stef. Den andra halvan av mig inser det där, men det är lätt att falla ner i deppträsket ändå och jämföra sig för mycket med andra människor. Dock verkar jag inte ha sjunkit lika djupt som jag tidigare brukade göra när jag fastnade i sådana här tankar, så jag kanske rent av har blivit lite klokare sen dess.