Agnosis 10

Idag fick jag provexet av Agnosis nr 10 från kopieringsstället i Gävle och det ser bra ut, så nu kan jag äntligen slappna av. Det har varit så struligt och motigt att sätta ihop det här numret, så ni anar inte hur nära det var att det aldrig blev nåt (främst på grund av att materialet skulle lämnas in digitalt och jag är inte helt van vid det ännu). Firar med en stor kopp te och med att för ovanlighetens skull se glad ut.

Agnosis 10 innehåller den sista delen av ”Theia mania”, ett nio sidor långt utdrag från ”Nekyia”, två sidor gästserier av min gode vän Mats Erland Larsson, samt lite klotterserier. Japp. Riktigt bra faktiskt.

 • http://jennula.com Jenny

  Ååh, vad roligt! 😀 Ser fram emot alla awesome fansin jag ska köpa på SPX!

  • Li Österberg

   Tack! Samma här. 😀

 • http://olgarsson.wordpress.com/ David

  Åh, antar att du kommer finnas på SPX och sälja? Finns det förresten någon chans att lägga vantarna på ”Det är inte såhär det ska vara” där också, eller får man leta reda på den på annan väg?

  Och ja, en liten nyfiken-i-en-strut-fråga som fellow fanzine-makare också: hur mycket kostar det för dig att skriva ut dina zines?

  • Li Österberg

   Japp, jag kommer finnas på SPX. Hm, jag har tyvärr inga egna ex av ”Det är inte så här det ska vara” kvar att sälja och förlaget som gav ut boken finns ju inte längre, men den bör gå att få tag på hos välsorterade seriebokhandlar eller på Adlibris.

   Vanligtvis har det kostat mig mellan 25 och 30 kronor / fanzin att kopiera upp dem. Det varierar förstås beroende på ställe och jag har mest rört mig runt i Uppsala tidigare.

 • http://rymdpromenad.blogspot.com/ JennyB

  (^o^)/
  Wunnderful!

  • Li Österberg

   Tack! <3