onsdagsklotter

Serien Nofret av Sussi Bech var min stora favorit jämte Valhall under gymnasietiden. Och ”Den sista Minos” låg mig förstås extra varmt om hjärtat eftersom den utspelade sig i det minoiska Kreta.

Annars jobbar jag på med mina två böcker. Med andra ögon (som samlar de flesta av mina längre serier från fanzinet Agnosis) är stort sett klar och ska bara skannas in (en bedrift jag själv åtagit mig att göra eftersom jag numera faktiskt äger en A3-skanner). Kommer ut till bokmässan i höst ifall allt går som det ska.

Den mytologiska serien är som sagt också stort sett färdig. Den måste bara justeras lite här och där. Jag har skrivit ner en lång lista på alla sidor som skulle behöva finputsas. Ibland rör det sig bara om att ändra nån enstaka replik, ibland är det flera rutor som borde tecknas om helt. Om allt går väl kommer den också ut till hösten.