Idag är jag bäst

Idag tecknade jag den sista sidan på den mytologiska serien. Sida sjuttioett. Eller det är egentligen inte den sista, eftersom jag kommit fram till att jag ska lägga till åtminstone en sida till mitt i historien. Sedan är det några rutor här och där som ska tecknas om. Känner jag mig själv rätt kommer jag få anstränga mig för att inte gå in och göra små förbättringar på nästan varje sida. Men just idag har jag bestämt mig för att bara vara nöjd. Jag har ju banne mig nästan tecknat färdigt den serien som jag gick runt med i huvudet så länge och bara längtade efter att få teckna. Mitt hjärteprojekt. Nojorna över att berättelsen kanske trots allt inte går ihop och att det aldrig kommer bli något presentabelt av den kommer med all säkerhet komma tillbaka, men just idag är jag bäst. Punkt.

 • http://sembtext.blogspot.com/ Göran S

  Bara i dag? Du underskattar dig själv.

  Det ska bli riktigt, riktigt roligt att se den i publicerat skick.

  • Li Österberg

   Ursäkta sent svar. Först nu upplyste Joacim mig om att jag måste godkänna kommentarerna innan de syns på bloggen. ^^;
   Tack! Det känns fortfarande rätt overkligt att den faktiskt kommer bli utgiven (om allt går som det ska). Men först måste jag göra några små förbättringar på den. Nackdelen med att jobba snabbt med nånting är att man gör fler slarvfel.

 • Camilla

  Ser verkligen fram emot att få läsa den mytologiska serien!

  • Li Österberg

   Yay! 🙂