Foton

Jag jobbar på den sista serien till min bok. Den handlar inte bara om demoner utan även om Sandviken (serien alltså. Boken handlar om lite allt möjligt). Förhoppningsvis blir den bara sex sidor lång och kommer fungera som en utmärkt avslutning på boken. Irriterande nog tog jag dock inte tillräckligt många foton att använda som referenser till bakgrunderna innan vintern och snön kom.

Häromdagen när jag rotade igenom mina skrivbordslådor efter lämpliga foton hittade jag några gamla nakenbilder av mig själv, förmodligen tagna under sommaren 2003. De såg helt bedrövliga ut. Flickan på bilderna var närmast äckligt anorektisk och hade i mina ögon knappt några tilltalande drag överhuvudtaget. Det var en lugnande tanke att jag senast hade vägt i alla fall 52 kilo när jag vägde mig på min mormors våg i slutet av 2010. Yay!