Det flyter på

För en gångs skull blev en serie exakt så lång som jag föresatt mig. ”Dödens boning”, den sista serien till boken, slutade på sex sidor, vilket känns väldigt skönt. Nu ska den bara finslipas lite och tuschas. Jag har använt foton som referenser till stort sett varje bakgrund (som jag  först grovt skissat av från datorskärmen). Fusk, skulle jag direkt ha tänkt för några år sen. Nu tänker jag bara: varför har jag inte gjort detta tidigare?! Den här serien får utan tvekan de mest genomarbetade bakgrunderna i hela boken (om man inte räknar de som Patrik har hjälpt mig med).

Den mytologiska serien är uppe i sextiofem sidor (troligtvis slutar den på strax över sjuttio sidor). När jag läste igenom alltihopa häromdagen slogs jag av vilken gullig berättelse det egentligen är… och att det nog faktiskt inte är nånting dåligt (trots att jag ofta använder ordet  ”gullig” i negativ betydelse i samband med mina serier). Ja, det ska nog bli något acceptabelt av detta.

  • http://www.blogger.com/profile/10999173779653973740 Lisa M

    Snyggt som attan! Vad inspirerande det är att läsa om dina serier. Och se utdrag också, för den delen. Heja heja!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Tack, Lisa! ^^ <3