Julens höjdpunkter:

Istället för en julstjärna hade min familj satt grodan Kermit i toppen av julgranen.

Min styvfar delade ut julklapparna (som mest bara bestod av en bunt kuvert) iförd denna utstyrsel.

Tårta med granatäppelkärnor (och de vet inte ens om vilken grekisk mytologi-freak jag är)!

Joacim var klädd i sexy black. Här spelar han Guitar Hero i en av mina småsystrars rum.

Min familj gav mig två stora tekoppar från Indiska i julklapp. På det stora hela en rätt trevlig jul faktiskt. Nu ska jag ta itu med manuset till den sista serien i min nästa bok. Jag har länge vetat på ett ungefär vad den skulle handla om, men inte lyckats få till något riktigt liv i berättelsen. På bussen hem idag föll plötsligt allting på plats. Demoner! Naturligtvis! Med demoner blir allt bättre (men det är faktiskt en realistisk serie, jag lovar).


  • http://jennula.com Jenny

    Kul att höra att julen var bra =) Och jag håller med, allt blir helt klart bättre med demoner! 😀

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Ja, det är så sant som det är sagt. 🙂