Saker som gör en glad

Jag har känt mig lite extra glad på sistone. En anledning är att jag nyligen fick äran att figurera i webbserien The Makeshift Man av Jojo Seames, en av mina amerikanska bekantskaper på nätet (eller rättare sagt Deviantart), efter att ha vunnit en liten tävling som hon anordnade. Ser jag inte söt ut där jag sitter på… öh, födelsedagsormen?


Jag fick också nyligen mitt eget signerade ex av skivan Harriets Grief av Anna Frank, en experimentell singer/songwriter från Gävle som jag blivit rätt förtjust i på sistone. De hade en liten spelning på biblioteket här i Sandviken i samband med en releasefest för en novellantologi. Jag har vanligtvis ganska svårt för konserter och liknande. För mycket folk och alldeles för hög volym. Men när det rör sig om ett biblioteksarrangemang och en publik på ungefär tjugo personer är det fullt överkomligt.