Ingen morgonmänniska

När jag har foton till hjälp kan jag faktiskt få till rätt najsiga bakgrunder. ”Theia mania” är nästan helt färdig nu. Det ni! Joacim sa att han skulle bjuda mig på tårta när hela det sista kapitlet var grovtuschat och lämpligt nog blev han erbjuden en gratis prinsesstårta på ICA som välkomstpresent för att han flyttat till Sandviken. Happy happy!

Annars har jag varit rätt trött. Den här arbetslöshetskursen som jag påbörjade går inte ihop med min dygnsrytm (fast det är det få saker som gör just nu) och jag har inte lyckats vrida den tillbaka i ett lämpligare läge ännu. Följaktligen sover jag högst fyra timmar de nätterna (det är lyckligtvis bara tre gånger i veckan), masar mig iväg till Gävle, oftast utan frukost, och sitter och lyssnar på lektioner i positivt tänkande under två timmar. Förhoppningsvis har jag snart återgått till lite hälsosammare vanor.