Sagt tidigt på morgonen:

Jag: Finns det något hopp om att bli av med den här regeringen?

Joacim: Det ser ärligt talat rätt mörkt ut.

Jag: Är det för att de som fått det sämre i och med den borgerliga regeringen inte är en tillräckligt stor grupp?

Joacim: Det var en bra fråga.

Tystnad.

Joacim: Det var faktiskt en väldigt bra fråga.

Tystnad.

Joacim: Jag visste inte att du kunde säga sådana intelligenta saker om politik.

Det är sant att mitt intresse för politik är närmast obefintligt, men jag har ändå ett visst intresse för min egen livssituation och jag tillhör inte precis den grupp som fick det bättre när moderaterna fick makten. Dock, den här bloggen är trots allt inte menad för politiska diskussioner, så jag avslutar med att meddela att mitt senaste fanzine Agnosis 9 nu äntligen finns i tryck igen. Ifall någon skulle ha missat att införskaffa det på SPX.