HURRA!

Det är vad jag sagt hela tiden. Sandviken har Sveriges bästa bibliotek!

Under gymnasiet var biblioteket min självklara tillflykt under de långa håltimmarna. Det var där som jag först upptäckte vuxenserier, lånade hem böcker om utomjordingar, grekisk mytologi, forna kulturer och annat skoj. Det var där som jag kopierade upp det första numret av Agnosis. I juryns motivering betonades nytänkande, tillgänglighet och aktiv användning av sociala medier, men för mig är det lika mycket den trevliga personalen och de ljusa, luftiga lokalerna som gör biblioteket speciellt. Ett stort grattis!

  • Maria Markusson

    Kul att du skriver så fint om biblioteket :)Hur är läget nuförtiden? Vore kul att träffas snart.Har du sett det här förresten!?http://cocomoodysson.blogspot.com/2010/09/fotbollsfeber.htmlDu är med i landslaget!!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Man kan väl inte skriva annat än fint om biblioteket? :)Jo, det är helt okej. Ska snart iväg till arbetsförmedlingen, men hoppas på att få stipendiepengar så jag bara kan sitta hemma och teckna istället. Jag har tänkt flera gånger att jag ska höra av mig. Kan tyvärr vara rätt seg med att ta kontakt med folk.Aha! Coco nämnde för en tid sen att hon skulle teckna av mig till nåt i Galago. Kul!