Bokmässan 2010

Tillbaka från bokmässan med en hel bunt böcker (främst mina egna, då jag var dum nog att envisas med att själv ta alla mina tjugo författarex) och försöker varva ner så gott det går. Jag besökte mässan tillsammans med Patrik under fredagen. Det gick rätt bra. Vi fick dock bege oss ut för en promenad i den friska luften ett par timmar, annars hade vi blivit galna. Både jag och Patrik är lite känsliga för sammanhang med mycket folk och många intryck (och även fullt fungerande människor verkar ju tycka att mässan blir olidlig efter ett tag).

Min och Patriks senaste bok Vänd dig om vid Man av skuggas och Albumförlagets monter. Visst är den fin? Köp, köp! Vi medverkade även i Optimal Press senaste antologi Allt för konsten 9 och som om inte detta vore nog så bidrog jag med en sida till det senaste numret av Sveriges ondskefullaste fanzin, Nasses Nekrozin. Det har spel-tema. Köp det NU!


Jag fick i alla fall tillfälle att prata lite med vännerna och serietecknarkollegerna Jenny Berggrund, Karl Holmqvist och Stef Gaines som jag inte träffar så ofta annars. Jenny tipsade om att det fanns små, vanligtvis folktomma gångar mellan montrarna där man kunde ta sig fram snabbare eller bara dra sig undan. Här sitter jag, Stef och Patrik i just en sådan gång.


Under vistelsen i Göteborg fick jag och Patrik bo hos hans bror med familj. De hade nyligen skaffat ytterligare en nakenkatt som sades vara lite skygg och inte så pigg på kel, men som snart låg hoprullad i mitt knä och kurrade för fullt. Nakenkatter kan jag dessutom klappa utan att bli allt för allergisk.

Jag och den vita nakenkatten Olle. Bry er inte om att jag ser helt drogad ut, titta på Olle istället.