WHEEEE!

Det ser ut som att jag nog kan åka till bokmässan trots allt. Tänkte illustrera inlägget med en lycklig scen från min pågående mytologiska serie, men det var sannerligen inte det lättaste. Folk har faktiskt inte varit så överdrivet glada hittills. De är antingen ganska allvarliga, vresiga eller rent av bedrövade (ja, det är ju inte så livat nere i dödsriket). Hermes är den enda som springer runt med ett oförskämt flin i ansiktet och kramar levande och döda till höger och vänster (i ovanstående ruta kramar han Minos som är typ både levande och död).

Nu ska jag ner i tvättstugan, för det är ingen hejd på min handlingskraft idag.

 • http://www.blogger.com/profile/08942471770602309424 JennyB

  Yaaay! (^o^)/

 • Göran S

  Grattis!Då är det alltså bara jag som har rätt att tjura för att jag inte får åka på bokmässan.

 • Anonymous

  Som nekromantiker kan man åka vart man vill ;)Puck

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  JennyB:Yaaay! :DGöran:Det ser inte bättre ut. Du missar i alla fall inget nytt fanzine från mig, för jag tror inte att jag hinner få ihop nånting innan dess.Puck:Just det, det hade jag nästan glömt.