Papper – förbannelse och välsignelse

Jag har varit lite nere de senaste dagarna, då det visat sig att jag tydligen är närmast inkompetent när det gäller att fylla i blanketter ordentligt. Jag tycker att jag kontrollerar allt noggrant, men alltid är det nån detalj som jag missar, i det här fallet hur många blanketter som egentligen skulle skickas in till försäkringskassan för att få ut alla mina pengar. Och när jag läser instruktionerna igen så står det där hur tydligt som helst. Obegripligt hur jag kan ha missat det, men det är långt ifrån första gången. Så till sist begav jag mig till försäkringskassan i Sandviken med mina blanketter, så att de kunde hjälpa mig fylla i dem ordentligt. Om något ändå visar sig vara fel kommer jag skriva in mig på psyket.

Då har jag varit betydligt framgångsrikare med att fylla tomma papper med teckningar. Sex sidor är redan skissade på det sista kapitlet av ”Theia mania”. Det innebär att jag kommit halvvägs, eftersom kapitlet är tänkt att bli tolv sidor. Har gjort en del justeringar i manuset också, då det var flera dialoger som jag inte var helt nöjd med i det första utkastet. Och det blir bra. Jävlar vad bra det blir.

*springer iväg för att börja på sidan sju*