Acceptabelt

Bara en vecka kvar på praktiken. I fredags stod jag vid receptionen (före detta lånedisken) igen. Det var tänkt att jag själv skulle ta emot låntagarna den här gången, medan den riktiga bibliotekarien höll sig lite i bakgrunden. Blotta tanken på detta gjorde mig så nervös att jag bara lyckades sova lite mer än tre timmar natten innan. Jag var övertygad om att jag knappt skulle komma ihåg någonting av det jag lärt mig och bara stå där som ett fån med svettig panna och panikslagen blick. Det är lätt att tro att de som står vid lånedisken inte just gör så mycket, men det är faktiskt en hel del som man ska hålla i minnet.

Nå, till min stora förvåning klarade jag mig rätt hyggligt när jag väl stod där. När man börjar lära sig hur saker fungerar är det dessutom mycket lättare att le och se trevlig ut, även om jag inte alls har lika bra hand med människor som de flesta andra i personalen. Däremot blev det lätt rörigt i mitt huvud ifall låntagarna kom med mer än ett ärende, men jag har ju vissa svårigheter med att hålla flera bollar i luften samtidigt. Hur som helst, på det stora hela gick det helt acceptabelt. Jag klarade av det.

Direkt efter praktiken åkte jag in till Gävle för att träffa Mats, som jag inte hade sett på minst två månader. Vi tog oss ut till en badplats strax utanför stan och letade upp en tom klippa alldeles vid vattnet där vi satt och drack te. Och så fick jag lära mig hur man tankar en bil. Det gick acceptabelt det med. Jag är bäst helt enkelt.

  • http://talk.consimworld.com/WebX?8%4065.MI1ubFG3f7M.74%40.1dcdf4df Göran S

    Det var ju just snyggt. Inga mer serier för att Li ska fara omkring och tanka bilar.Allvarligt, dock: bravo!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Haha! Oroa dig inte. Ingenting kan konkurrera ut serieteckning.Tack! ^^