Sniff

Från den femte Johannaboken. Mindre än tio sidor kvar nu. Wheee!

Annars kanske jag börjar bli förkyld. Vissa mornar kan jag bli lite snorig utan att det betyder nåt särskilt (att snyta sig framkallar sedan fler nysningar av nån skum anledning, vilket i sin tur producerar ännu mer snor, men det brukar gå över efter ett par timmar). Idag har jag dock knappt gjort nåt annat än att snörvla och snyta mig så att nosen har blivit alldeles röd. Måste ha ätit för lite vitlök den senaste tiden.

Igår stod jag förresten för första gången vid den fruktade receptionen på biblioteket. Fast inte ensam då förstås. Efter bara en timme var jag alldeles snurrig i huvudet av allt som det gäller att lägga på minnet. Och så måste man försöka komma ihåg att se trevlig ut också. Nej, man skulle ha det som Johanna i rutan ovan. Folk är läskiga. En lite rolig sak var dock att min mamma kom förbi när jag stod där och skulle lämna tillbaka ett par tv-spel. Det visade sig att de var två dagar försenade, så hon fick betala mig fyrtio spänn. Hehe!

Nu ska jag snörvla vidare och dricka mer hett te.