tuscha tuscha tuscha

En stämningsfull sida från den sjätte delen i Johannasviten. Just nu är det dock den femte boken som upptar min tid. Efter Komikas plötsliga försvinnande är det nu bestämt att Man av skugga förlag tar över utgivningen av Johannasviten och det vore bra om vi kunde få ut den femte delen lagom till bokmässan. Fram till alldeles nyligen tänkte jag att det inte skulle bli några problem, men efter att ha gått igenom allt som behöver tuschas innan dess är jag inte fullt så optimistisk. Jag är visserligen känd för att kunna teckna snabbt och disciplinerat, men nu försvinner ju ungefär fyrtio timmar i veckan på grund av praktiken. Jag kommer att få lägga ALLT annat åt sidan och bara köra stenhårt med detta.

Patrik kommer vara här fram till den nittonde maj och ta hand om all matlagning och alla hushållsbestyr, vilket innebär att det faktiskt finns en viss chans att jag får färdigt boken i tid. Jag är lite avundsjuk på honom. Han blev nyligen förtidspensionerad och kan göra lite som han vill (fast jag är INTE avundsjuk på alla hans diagnoser).

 • Anonymous

  hittade din blogg via DN. den blev min favoritblogg direkt. så snälla uppdatera oftare! jag tror jag har läst dina serier på ett bibliotek en gång. de var så bra.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Roligt att du gillar bloggen (och serierna)! Jag skulle gärna uppdatera lite oftare, men ibland har jag faktiskt inte så mycket att skriva om. ^^

 • http://www.blogger.com/profile/00348809554577173948 Henrik

  Så ni har hamnat på Man av Skugga? Kul för er båda, Man av Skugga är ett bra förlag, har gett ut bra grejer hittills och förtjänar att växa!

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Jo, jag har alltid haft ett positivt intryck av det förlaget. 🙂