Det går bra

Verkar som att jag underskattade min egen effektivitet rejält. För två veckor sedan tedde sig allt tuschningsarbete som låg framför mig som något man med nöd och näppe skulle hinna göra färdigt innan hösten, men nu är det bara ungefär tjugo sidor kvar och maj är inte ens slut än. Ha! Jag kan till och med unna mig att teckna på egna serier lite då och då.

Från och med nu är jag dock ensam i lägenheten, vilket betyder att städning och matlagning inte fixar sig utan mitt ingripande längre. Jag blev påtagligt medveten om det igår, då jag direkt gick och satte mig vid skrivbordet efter att ha ätit kvällsmat och värmt en kopp te. När jag kom tillbaka blev jag nästan förvånad över att den smutsiga tallriken fortfarande stod kvar på bordet. Varför hade den inte försvunnit ut i köket och automatiskt blivit ren och fin?