SPX nästa

Jahapp. I fredags åkte jag ner till Uppsala och lämnade över materialet till Agnosis 9 i Joacims händer, för att han i sin tur skulle lämna det till kopieringsstället. Han sa att han hade hittat ett ställe som både var billigt och som kunde kopiera upp grejer ganska snabbt. Sedan blir väl kvaliteten inte den bästa, men hellre det än att jag blir tvungen att sälja fanzinen för bortåt fyrtio, femtio spänn styck för att få igen mer än bara självkostnadspriset.
Här är ett par utdrag från innehållet:

Tredje kapitlet av ”Theia mania”. Mer social bortkommenhet och dagdrömmande på bibliotek. Och, argh, den där klockan visar ju alldeles för mycket, ser jag nu! Vad tänkte jag på? Vågar inte tänka på hur många andra små fel det kan finnas som jag inte upptäckt än…

Och eftersom förra numrets grekiska mytologi-serie inte gav upphov till några hatbrev, så får ni en till. Frågan är dock om man verkligen kan kalla denna för en mytologisk serie, då den egentligen bara är en historia om annorlundaskap i fantasydräkt. Kan tillägga att den här serien ursprungligen gjordes som bara en del av ett större projekt, där varje kapitel skulle hänga ihop med varandra men ändå kunna läsas relativt fristående. Serien som jag jobbar på för närvarande är tänkt som det allra första kapitlet, men huruvida jag kommer förverkliga alla mina planer beror lite på hur mottagandet kommer bli. Jag är fullt medveten om att folk i allmänhet nog inte är lika galna i grekisk mytologi som jag är.

Nåja, för att återgå till fanzinet, så innehåller det även en gästserie med änglar som diskuterar huruvida Gud är död, samt en liten självbiografisk serie i klassisk melankolisk Li-anda. Låter det inte helt otroligt intressant? Och om allt går som planerat kommer det finnas att köpa på SPX nu i helgen. Vi ses där!

 • http://www.blogger.com/profile/06150545579485093791 -= Steamboat Willie =-

  Jag ser mycket fram emot nästa numemr av Agnosis…

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  🙂

 • http://talk.consimworld.com/WebX?14%4065.Lab2aSMG17I.86%40.1dcdf4df Göran S

  Otroligt charmig bibliotekssekvens, och klokt beslut att inte driva upp priset till 40-50 kronor, tycker jag. Dina serier är väl värda att du får betalt för dem, men de är värda en publik också, och när fanzin blir så dyra är det en rätt hög tröskel."Jag är fullt medveten om att folk i allmänhet nog inte är lika galna i grekisk mytologi som jag är" — säkert inte, men jag tror de flesta som gillar dina serier liksom jag gör det för att du berättar så bra om människor — och även om du gör det i grekisk dräkt, s a s, så är det ju fortfarande människor det handlar om egentligen.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Tack! Ja, precis. Mina fanzines är inte riktigt så tjocka att jag skulle kunna ta så mycket betalt för dem.Jo, så är det ju egentligen. Även om de flesta av karaktärerna inte är människor så beter de sig ändå som människor, samtidigt som man får ett visst mått av eskapism. Jag tycker att det är skitkul, men jag kan inte låta bli att oroa mig över att de flesta kanske bara kommer tycka att det är fånigt och ointressant.

 • http://idiomdrottning.org/ Sandra Snan

  Nu har jag läst Agnosis №9 som jag köpte på SPX. Förlåt förlåt förlåt för att jag var så blyg! Jag kunde knappt säga något.Theia mania bästa avsnittet hittills men bäst av allt är nog dina serier om Hestia och gänget.Alla jag känner tycker om dem, du behöver inte skämmas eller be om ursäkt för dem, det är en av dina starkaste sidor. Väldigt bra.

 • http://idiomdrottning.org/ Sandra Snan

  Nu har jag läst Agnosis №9 som jag köpte på SPX. Förlåt förlåt förlåt för att jag var så blyg! Jag kunde knappt säga något.Theia mania bästa avsnittet hittills men bäst av allt är nog dina serier om Hestia och gänget.Alla jag känner tycker om dem, du behöver inte skämmas eller be om ursäkt för dem, det är en av dina starkaste sidor. Väldigt bra.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Sandra:Oj, jag såg inte förrän nu att du hade kommenterat här. Förlåt! Och tack så mycket för de fina orden om Agnosis 9, det gjorde mig väldigt glad.Och inte behöver du be om ursäkt för att du var blyg. Jag är ju själv skitblyg för folk och vet hur det är.