Fan Art!

Marie Eriksson gav mig den här underbara fan arten av gudinnan Eris (för er som missat det, så tecknar jag en del serier baserade på grekisk mytologi där Eris ibland dyker upp som karaktär. Hon är dock betydligt mer inspirerad av discordianism än av de grekiska myterna). Wheee! Li älskar att få fan art!

Marie är en av tecknarslavarna bakom Nasses Nekrozin och har tidigare på egen hand gett ut serien Det är mörkt dit de går, något så ovanligt som en lågmält berättad zombiehistoria. Här är hennes sida på deviantArt.

I ärlighetens namn så är detta inte den första fan art som jag fått. Jenny Hannula var en gång snäll nog att ge mig den här teckningen av mina versioner av Hades och Hermes, vilket jag var väldigt glad över. Som jag nämnt tidigare tycker jag att hon tecknar helt oemotståndligt söta figurer.

  • http://www.jennula.com Jenny

    Aw, tack, kul att du gillade den 🙂 Men din tappning av de grekiska gudarna är ju helt underbar, jag blir inspirerad att göra mer fanart när jag får tid igen 🙂

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    WHEEE! <3