En bra dag

Yay! Omslag fixat! Det här satt jag med större delen av dagen igår. Jag var även duktig och lagade ordentlig mat. Ris med purjolök och vita bönor i krossade tomater, tillyxat med vitlök, lite matlagningsgrädde och bitar av soltorkad tomat. Vanligtvis är jag inte så förtjust i min egen mat, men det där är en av de godaste rätterna som jag kan laga. Japp. Igår var en riktigt bra dag.

Nu har jag bara två blanka sidor i fanzinet som ska fyllas ut med nånting. Jag ser redan fram emot SPX, trots att jag förmodligen kommer sitta där lite smått halvdöd med tanke på resandet och att jag dessutom ”jobbat” åtta timmar om dagen under veckan som gått. Men zombier är ju mest bara söta, eller hur?

Nu ska jag dricka lite grönt ekologiskt fruktte som jag fått av min syster Maya.

 • http://talk.consimworld.com/WebX?14%4065.xJOXa872PPW.190%40.1dcdf4df Göran S

  "Men zombier är ju mest bara söta, eller hur?"Och då kan du ju dessutom piffa upp ditt ris & bönor med lite soltorkad hjärna.Braaaaaiiiinnnsssssss…

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Yes, it makes the pain go away… The pain of being dead…Och då kanske jag för ovanlighetens skull blev helt klar i huvudet.

 • Göran S

  Ska bara tillägga att teckningen får mig att associera till en "girl detective" i sen- eller postviktorianska England tillsammans med sin lojale men räddhågsne would-be boyfriend ute på jakt efter ledtrådar.

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Så roligt ska vi tyvärr inte ha det. Det här är snarare uttråkad medelklassflicka på typ 1920-talet visar inneboende student vad man kan hitta på ett museum om man bara har alla nycklarna. Och det händer inte ens på riktigt.

 • http://nezzla.blogspot.com Nezzla

  Klart att zombies är söta! Och ett av mina seriebarn är också en zombie =)

 • http://www.jennula.com Jenny

  Kul att du fått ihop något inför SPX, jag ser fram emot nya Agnosis (iofs är jag osäker på om jag har åttan, så det blir mycket att ta igen mao)!

 • Göran S

  "Så roligt ska vi tyvärr inte ha det"Dammit! De kunde ju ha ramlat in i värsta Cthulhu-äventyret, fast med konkurrerande gamla aztekiska och mykenska gudomligheter som de övernaturliga elementen…Kan f ö rekommendera "Bones, Rocks, Stars", en behändig liten bok av Chris Turney om konsten att tidsbestämma forntida händelser och ting med hjälp kol-14, astronomi, termoluminicens och allt annat skojigt.Roligt att du har med dig något till SPX. Jag hoppas bara att jag lyckas ta mig dit själv.

 • Anonymous

  "Dammit! De kunde ju ha ramlat in i värsta Cthulhu-äventyret, fast med konkurrerande gamla aztekiska och mykenska gudomligheter som de övernaturliga elementen…"Världen bästa ideé på länge 🙂

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Nezzla:Ja, fler zombies åt folket!Jenny:Nummer åtta har hittills inte blivit så spridd. Lämnade några ex på Staffars i Stockholm och på Seriezonen i Uppsala förra året.Det ska bli skoj att läsa fortsättningen på Åtta ben från underjorden!Göran:Kan bara instämma med Anonym. Nu känns min serie tråkigare än nånsin. ;)Och tack för boktipset!

 • http://www.blogger.com/profile/11468951485266144723 Jimmy Wallin

  Jag får vibbar av Doctor WHO när jag ser den här bilden. fast det kanske säger mer om mig än motivet…