Vinter

Foto taget från min balkong. Det är snö och svinkallt, precis som det ska vara på vintern. Jag har mest hållit mig inomhus, men igår åkte jag in till Gävle och hälsade på min vän Mats. Vi drack te, åt varma mackor och tittade på Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Jag hade visserligen mest bara hört skit om den, men eftersom jag faktiskt aldrig sett de tidigare filmerna (fråga mig inte varför. Det har bara aldrig blivit av) tänkte jag att jag ändå inte skulle märka att den var skit. Tyckte den var rätt underhållande faktiskt. Arkeologi och ancient aliens kan ju aldrig bli helt fel. Fan, jag ÄLSKADE sånt när jag var yngre.

Som vanligt har jag även tuschat på den femte Johannaboken. Håller på med det näst sista kapitlet nu. De två sista kapitlen är dock de längsta (på tolv och tjugoåtta sidor), så än har jag en liten bit kvar innan boken är helt färdig.

  • http://www.blogger.com/profile/01051603540945726151 Tomas Antila

    angående Johanna-strippen: det här är förstås bara en tillfällighet, men det första jag tänker på är Depeche Mode:Oh little girlThere are times when I feelI rather not beThe one behind the wheel

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Jag gillar Depeche Mode, men jag skulle tro att soundtracket till Johannaserierna snarare skulle bestå av drömsk, vemodig indiepop (har för mig att Patrik sa så nån gång).Annars är det skoj när vissa låtar liksom fastnar vid vissa serier som man håller på med.