Städning och obefintliga böcker

Från det tredje kapitlet av ”Theia mania”. Fast det påminner onekligen om hur det brukar se ut hemma hos mig. Lägenheten slummar igen ännu snabbare nu när jag ”jobbar” om dagarna. Efter att man kommit hem, har ätit och eventuellt handlat, vad vill man göra då? Inte städa i alla fall. Den tid och ork som finns kvar läggs givetvis på serietecknandet. Idag måste jag dock ta itu med städningen, för imorgon kommer Patrik på besök. Han arbetar inte som lärare på serieskolan i Vingåker längre, så han kan resa iväg lite som han vill nu.

Och apropå något helt annat… Fan, här har man varit glad över att The Narcissus and the Pomegranate, An Archeology of the Homeric Hymn to Demeter fanns att låna på ett bibliotek i Sverige, nämligen på stads- och högskolebiblioteket på Gotland, och så visar det sig när jag bad om att få fjärrlåna den att den inte alls finns där! De hade bara beställt den, men inte fått den eller nåt sånt. Det var ungefär som när jag glad i hågen begav mig till ett antikvariat i Göteborg, eftersom jag sett på nätet att de skulle ha ett ex av den senaste svenska översättningen av de Homeriska hymnerna, och fick veta att den boken var såld för länge sedan. De hade bara glömt att ta bort den från katalogen. Blä.

 • http://www.blogger.com/profile/06211095992353113280 Malin

  Bra för folk som kommer och hälsar på så man får en anledning att röja upp hemma (igenkänning).Och ja, blä för böcker som inte finns när man blivit exhalterad över dem!

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Precis (angående båda punkterna).

 • http://nezzla.blogspot.com Nezzla

  Hej Li! Det är roligt att se dina illustrationer på bloggen =)Jag skulle köpa några Agnosis av dig (helst med fantasy i ifall du hade något sånt) så jag undrar hur jag gör nu? vad kostar det? Eller skall jag maila dig istället om jag vill köpa?Nåväl, ha det så länge!

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Hej! :)Det är nog smidigast om du mailar mig på liosterberg@hotmail.com.