Praktik och utställningar

Hur går det på praktiken? Jodå…
Idag höll jag knappt på att ta mig ur sängen, eftersom jag sovit rätt dåligt under veckan. Det var väldigt länge sedan som jag jobbade från halvnio till halvfem om dagarna, så jag behöver nog lite tid till att ställa om mig. Att sova är dessutom en av mina favoritsysselsättningar. Redan när jag vid sex års ålder började på förskolan sörjde jag över att den tid när jag alltid kunde sova hur länge jag ville om mornarna var förbi.

Apropå något helt annat, så är jag inte den enda i familjen med en konstnärlig ådra. Min bror Mikael medverkade idag på en utställning på Sandvikens konsthall. Upptäckte dessutom att han har en blogg där han lagt ut lite bilder.

Själv kommer jag förresten medverka på en serieutställning på Nordiska akvarellmuseet som pågår mellan den 31 januari och den 14 mars. Jag har tyvärr inte riktigt tid eller ork att komma till vernissagen, men är väldigt glad över att jag fick vara med på ett hörn.