I Mullsjö

Jag och Joacim befinner oss i Mullsjö (Sveriges ärkefrikyrkohåla, i närheten av Jönköping) sedan några dagar, för att fira julen hos hans föräldrar. Istället för att bara sitta och rulla tummarna och sucka över hur många dagar som försvinner utan att jag kan teckna eller tuscha på serierna, hade jag tänkt att jag skulle skriva färdigt manuset till det fjärde (och sista!) kapitlet av ”Theia mania”. Har gjort upp repliker och layout för två sidor hittills.

Innan jag åkte hit gjorde jag dock ett par dagars uppehåll i Uppsala då jag både hann med att fika med Göran Semb (som är en mycket trevlig herre) och springa runt lite på stan i den bitande vinterkylan. Ett besök på Indiska bekräftade en sak som blivit mer uppenbar hos mig den senaste tiden: Jag älskar sirliga blommönster! Hade jag haft pengar hade jag förmodligen kunnat fylla en hel kasse med broderade kuddar, dekorerade koppar och färgglada ljuslyktor därifrån. Men besöket påminde mig även om vad saker kostar när man plötsligt inte befinner sig i en second hand-butik. Det var asdyrt! Visst, har man en rejäl, stadig inkomst är det förmodligen inget märkvärdigt, men jag är ganska långt ifrån att ha en rejäl, stadig inkomst just nu. Ska jag lägga ner tusenlappar på nånting prioriterar jag hellre serier och böcker.

 • http://talk.consimworld.com/WebX?14%4065.DYDLaWEhAYt.57%40.1dcdf4df Göran S

  Tack detsamma — ja, bortsett från "herre"-biten, förstås!

 • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

  Göran: Ha, ha, ha. Du är gammal.

 • Göran S

  Det visste jag redan, eftersom jag började träna i höstas. Då talade min kropp om det för mig i synnerligen tydliga ordalag…

 • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

  Göran: Nu blev jag ju nyfiken. Jag hade tyckt det varit jättekul om du kunde utveckla detta så jag fick mig ett gott skratt. Jag har så tråkigt här Frölunda. Alla omkring mig är så purunga och friska och skrattar åt mig. Göran, kan inte du hänga på korsett för min skull. Det är ju jul och allt …Jag kan se din blogg framför mig:"Så gör en man – bloggen om att träna."

 • http://www.blogger.com/profile/13872281779827534403 Nickan

  "— hänga PÅ dig korsett —", skulle det givetvis vart. Men det roliga blev kanske lite roligt ändå.