God jul

Nu är jag tillbaks i Uppsala igen. Min jul var som vanligt rätt okej. Den firades hemma hos Joacims syster och hennes familj i Dalsjöfors, vilket har blivit en något lugnare tillställning de senaste åren, eftersom barnen nu är så pass stora att de inte lika ofta springer runt och skriker och slår varandra. Däremot hade de en liten hund med ovanan att kissa på golvet med jämna mellanrum, så för säkerhets skull hade vi inomhusskor på oss hela tiden.

På det stora hela var det faktiskt rätt trevligt. Jag åt en massa godis, såg på Kalle Ankas julafton på tv för första gången på flera år och fick ett presentkort på hundra kronor på Akademibokhandeln. Senare på kvällen fick jag dock huvudvärk och fick ta en alvedon och gå och lägga mig när vi kommit tillbaka till Mullsjö.

Tyvärr har jag inga fina julbilder att lägga upp (så går det när man reser ifrån sitt ljusbord och sin skanner). Istället kan ni titta på mig in my fancy dress. Jag hade den på mig på julafton (plus strumpbyxor).
God jul och god fortsättning!

  • http://www.blogger.com/profile/06150545579485093791 -= Steamboat Willie =-

    Hm.. det näst snyggaste julkortet jag fått i år.. ;-)God fortsättning!

  • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

    Och den bilden som inte ens var särskilt julig.Tack! 🙂