Trög dag

Ett självporträtt som jag suttit och pillat på under dagen. Det har nämligen varit en sån där dag då jag lagt ner alldeles för mycket tid på att bara sitta och stirra och fundera på vad jag ska ta itu med. Inte för att det fattades saker att göra, jag kunde bara inte bestämma mig för vilket jag borde göra först. Hade ingen vidare lust att göra i ordning mat heller, men det tvingade jag mig till. Jag vet att om jag inte äter kommer tankarna gå ännu trögare i skallen och så blir det ännu mindre gjort.

Nu har jag även intagit en stor kopp varm choklad med grädde, för man kan ju nästan bli deprimerad när man ser sig i spegeln. Fy fan, är det där benranglet verkligen jag? Eller kan jag ha sån tur att det bara är en slags omvänd viktnoja? Att jag tycker att jag ser mycket magrare ut än vad jag egentligen är. De flesta tjejer verkar ju annars se fett där det just inte finns något. Nu ska jag fortsätta tuscha och lyssna på glad synthpop, så kommer säkert allt kännas bättre.

 • http://www.blogger.com/profile/06150545579485093791 -= Steamboat Willie =-

  Glad synthpop låter i alla fall trevligare än viktnoja… Nu är jag dock inte särskilt insatt i synthpop, måste jag erkänna… JHar nog inte lyssnat på synth sedan det kallades just "synth".. :-)Vad rekommenderar du för något i klassen glad sunthpop?

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  Hm, gruppen Freezepop brukar jag lyssna på en del när jag har behov av nånting glatt. Liksom vissa låtar av SPOCK och Thermostatic. Även en del gammal 80-talspop brukar slinka med. Men framför allt musik som egentligen kallas för bitpop och som påminner om gammal tv-spelsmusik (typ 047 och Slagsmålsklubben).Jag lyssnar dock främst på det här när jag behöver nånting glatt. Deras texter (i den mån det finns några) är nämligen oftast inte mycket att hänga i julgranen (eller nån annanstans).

 • Anonymous

  i am a bike thief, i am a bike thief

 • http://www.blogger.com/profile/09513866212871593402 Li

  If I wrote a song about more serious things, would you take me seriously